offline website development software download

TRATAMENTUL LASER ENDOVENOS

cel mai modern tratament al afectiunii venoase cronice

Tratamentul laser endovenos

By Dr. Cosmin Nicolescu posted July 20, 2016

Standardul actual de tratament al afectiunii varicoase este tratamentul endovenos cu laser. Acesta reprezinta procedeul cel mai eficient si cu rata de succes de 98% in inchiderea si sigilarea ireversibila a venelor varicoase. 

In cadrul CM TOPMED practicam cu succes din anul 2008 acest procedeu considerat de literatura de specialitate drept standard de aur.

Este procedeul chirurgical cu cea mai mare rata de succes dintre procedeele endoluminale, 98% deoarece utilizeaza temperatura cea mai inalta endoluminal degajata instantaneu dintre toate procedurile termice endovenoase: laser endovenos, radiofrecventa si generator de abur. ( Lasers Med Sci. 2014 Mar;29(2):423-9. doi: 10.1007/s10103-013-1449-4. Epub 2013 Nov 30. - click aici)

Avand o experienta vasta, peste 850 de interventii laser endovenos, realizam printr-o procedura modificata termocoagularea laser andovenos a venei safene interne, a colateralelor acesteia decompensate varicos cat si tratamentul endovenos laser al venelor perforante.

Practic in cadrul procedurii noastre nu utilizam o tehnica hibrid, ci doar tratamentul laser endovenos pantru intreaga retea vasculara venoasa decompensata.

Rezultatele sale sunt mai bune decat cele ale procedeelor clasice prin stripping.

Ofera un efect estetic superior .

Poate fi aplicat in majoritatea cazurilor cu indicatie adecvata nu doar cazurilor selectate. Acestui procedeu i se adauga si alte procedee tehnice chirurgicale pentru un rezultat terapeutic eficient .

Efectul termic nociv asupra tesuturilor este minim daca se utilizeaza energia adecvata, acest lucru fiind posibil in cazul unei experiente indelungate cu aparatura din dotare.

Se practica in conditii de anestezie locala sau generala.

Reluarea activitatilor cotidiene este rapida, pacientul reintegrandu-se rapid socio-economic.

Este un procedeu foarte bine tolerat de pacient.

Nu necesita recuperare.

Acest procedeu chirurgical nu necesita recuperare postoperatorie si permite orice activitate fizica cu conditia utilizarii unui ciorap compresiv postoperator.

Pentru a beneficia de acest procedeu modern, trebuie ca afectiunea dumneavoastra sa fie diagnosticata clinic si paraclinic.


FORMULAR DE CONTACT

Va rugam sa completati toate cimpurile pentru a valida formularul.