simple mobile site creator

TRATAMENTUL PRIN 
RADIOFRECVENTA

tratamente moderne ale afectiunii venoase cronice

Tratamentul endovenos prin radiofrecventa

By Dr. Cosmin Nicolescu posted July 20, 2016

Terapia miniinvaziva prin radiofrecventa reprezinta o metoda chirurgicala de sigilare - ireversibila - prin procedee termice. Si in aceasta situatie energia produsa prin radiofrecventa, este utilizata prin acces miniinvaziv pentru distrugerea stratului intern - endoteliul - venei varicoase si fibrozarea IREVERSIBILA a acesteia.

Este un procedeu caruia i se aplica complementar micro-flebectomia Muller. 

Nu reprezinta o alternativa UNICA de tratament pentru afectiunea varicoasa si este asadar inferioara ca si procedura laserului endovenos care poate fi utilizat pentru intreaga patologie venoasa fara a necesita tehnici complementare.

Efectul termic nociv asupra tesuturilor este minim daca se utilizeaza energia adecvata, acest lucru fiind posibil in cazul unei experiente indelungate cu aparatura din dotare.

Se practica in conditii de anestezie locala sau generala.

Reluarea activitatilor cotidiene este rapida, pacientul reintegrandu-se rapid socio-economic.

Este un procedeu foarte bine tolerat de pacient.

Nu necesita recuperare.

Acest procedeu chirurgical nu necesita recuperare postoperatorie si permite orice activitate fizica cu conditia utilizarii unui ciorap compresiv postoperator.

Pentru a beneficia de acest procedeu modern, trebuie ca afectiunea dumneavoastra sa fie diagnosticata clinic si paraclinic.


FORMULAR DE CONTACT

Va rugam sa completati toate campurile pentru a fi trimis emailul.